Köpvillkor

Följande villkor gäller för samtliga beställningar i vår butik:

Alltid 14 dagars ångerrätt!

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen.

Garanti & Reklamationsrätt

Vi säljer alla produkter med 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Alla garntier gäller i Sverige.

Försäljning till minderåriga

Vår butik säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan målsmans tillåtelse.

Personuppgifter enligt GDPR

När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.
   
Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.
   
För att effektivisera orderhantering samt minska leveranstid kan vi, för att fullfölja våra åtaganden mot dig, dela din leveransinformation med leverantör.

Vi reserverar oss för slutförsäljning och felskrivningar. Varor som står angivna som beställningsvara kan på vägen mellan vårt förra inköp och slutförsäljning gått upp i pris, därför kan vi inte garantera att det pris som står angivet under beställningasvara är det aktuella.