Här hittar ni våra akustiska gitarrer

Avänd underrubrikerna till vänster för att filtrera tillverkare och märken!

Här hittar ni våra akustiska gitarrer

Avänd underrubrikerna till vänster för att filtrera tillverkare och märken!

Vill du ha en akustisk gitarr som passar din spelstil?

En gitarr bör återge det sound du vill ha. Därför har vi ett noggrant urval med olika akustiska och elektriska gitarrer från kända tillverkare som passar så många spelstilar som möjligt. Gillar du fingerpicking kan vi rekommendera några av våra stålsträngade akustiska gitarrer. För ett mer klassisk sound gör våra nylonsträngade gitarrer under. Men givetvis är det bara fantasin som sätter gränserna i din musik, där instrumenten är redskapen.

 

Letar du efter någon speciellt gitarr? Håll gärna utkik i någon av våra kategorier för olika akustiska gitarrer och elgitarrer. Här tillkommer ständigt nya modeller från märken som Parkwood, Ovation Yamaha, Ibanez, Santana, Crafter och många fler.

 

När du köper gitarr från oss så är den alltid genomgången och justerad av oss. Gitarrer är ju som bekant byggda av trä som reagerar på luftfuktighet. Detta kan gör att tex halsen kan ändra form. Då gör vi en justering med hjälp av den inbyggda dragstången. Tänk därför på att inte utsätta gitarren för torr luft och starkt solljus.Köp gärna till en luftfuktare så kommer din gitarr få ett långt liv.